hanshuijbers - voor reparatie en onderhoud van u auto

Airco :

Onze Airco Service bestaat uit de volgende producten:

-Algehele controle € 19,95
Natuurlijk moet eerst worden vastgesteld of uw airco onderhoud nodig heeft. Onze monteur kan dat aan de hand van een checklist makkelijk controleren. Zijn er problemen? De monteur verhelpt ze als u de offerte heeft ingezien en goedgekeurd. 
-Het vervangen van een pollenfilter/interieur€ 45,-
Als de monteur heeft geconstateerd dat het huidige stof- en pollenfilter stofdeeltjes, uitlaatgassen en pollen niet meer voldoende tegenhoudt, kan hij het voor u vervangen. Kwalitatief goede en dus gezondere lucht zal na het vervangen krachtiger door het rooster uw auto in worden geblazen. Bovendien komt er meer lucht doorheen dan met een verstopt filter.

-Reinigen van de verdamper/airconditioning € 39,-
Een aircogeurbehandeling verwijdert niet alleen vieze luchtjes uit uw airconditioning, maar ook micro-organismen. De airco ruikt niet meer muf en gezondheidsrisico’s die kleven aan een niet schone airco worden beperkt. 

-Opnieuw vullen van de airco-installatie135,-
Tegen een vaste prijs bent u verzekerd van een volledige behandeling van uw aircosysteem (lekkage en/of defecten uitgesloten). Toe te passen bij klachten over onvoldoende werking van de airco-installatie door te weinig ‘koudemiddel’ in het systeem (inclusief controle; exclusief droger).