hanshuijbers - voor reparatie en onderhoud van u auto

Bandenservice


Op een regenachtige dag trekt u eerder laarzen aan dan sandalen, dus waarom zou u het ‘schoeisel’ van uw auto niet aanpassen aan weersomstandigheden?
Er zijn drie soorten banden: zomerbanden, vier seizoensbanden en winterbanden. Bij temperaturen onder de 7 graden Celsius bewijzen winterbanden al hun nut. Dankzij hun specifieke profiel en rubbersamenstelling zorgen winterbanden voor aanzienlijk meer grip onder winterse omstandigheden dan de vier seizoensband. De vier seizoensband is qua eigenschappen zowel in de zomer als in de winter te gebruiken.
 

-Bandenhotel
Uw zomerbanden kunnen tijdens de wintermaanden tegen een
schappelijke vergoeding worden opgeslagen in het ‘bandenhotel’. Uiteraard kunnen uw winterbanden tijdens de zomermaanden ook bij ons opgeslagen worden. Wel zo makkelijk. Om ze in conditie te houden is het goed de banden, voordat ze hun intrek nemen in het hotel, te reinigen. Gewoon met water en zeep.
 
Banden wisselen
Elk jaar wisselen vele duizenden automobilisten van zomer- naar winterbanden en vice versa. Wij bieden u een hier in snelle service voor het wisselen van uw banden.